The Real Torrent Search...powered by GOOGLE

Khamis, April 08, 2010

UMNO, APCO, PERKASA = Shit Part #1

Assalamualikum dan Salam Sejahtera,

Saya memohon maaf kerana tidak dapat menulis dalam ekonomi, sebab saya mendapati saya perlu menulis dalam hala yang lebih penting, melibatkan permasalahan yang sangat komplikated, yang melibatkan keselamatan dalam negara.

Baru-baru ini, kita dikejutkan (sebenarnya saya tidak terkejut pun) dengan pendedahan Dato Seri Anwar mengenai keterlibatan APCO Worldwide didalam Kerajaan BN Najib Razak. Berita ini amat menakutkan, sehinggakan gajah pun boleh melompat ke dahan pokok kerana takutkan berita yang sangat-sangat tak disangka-sangka.

Untuk APCO, menyusup masuk menerusi Najib Razak (saya sudah tidak mampu lagi menghormati beliau sebagai PM), ini mengkhuatirkan sesiapa sahaja, kerana kita amat-amat mengetahui APCO adalah salah satu lobby agent yang mempunyai pengaruh yang tersangat rapat dengan program Israel Raya yang dikemukakan oleh tokoh yahudi zionis Theodor Herzl.

Sebagai lobby agent, sudah tentunya, APCO mempunyai pengaruh politik yang teramat luas dengan ahli-ahli politik Yahudi yang berada di USA. Pengaruh politik ini digunakan oleh APCO khusus untuk mereka yang menggunakan servis APCO bagi membolehkan pemimipin diktator yang sedang ditolak rakyat, mendapatkan sokongan dari negara kapitalis yang bernama USA.

Sokongan ini, akan dikemukakan dari pelbagai bentuk, samada menerusi media kawalan Yahudi, menerusi kajian yang didasari ilmiah (yang sebenarnya, tipu belaka), menerusi keynote pemimpin negara-negara yang dipengaruhi APCO dan pelbagai lagi cara.

Saya akan terangkan, bagaimana ianya berlaku :


1# Menerusi Media Kawalan Yahudi

Ianya sangat mudah, pemimpin diktaktor akan digembar-gemburkan sebagai "seorang yang baik, mempunyai visi dan misi serta mendokong perjuangan rakyat" menerusi media tajaan APCO, mudah dikenali sebagai media berorientasikan Yahudi, samada FOX News, Bloomberg dan pelbagai lagi media.

Menerusi media bertaraf antarabangsa, mereka akan cuba mengubah mentaliti media didalam negara yang dikuasai diktator berkenaan. Biasanya, media antarabangsa mempunyai kebolehpercayaan yang tinggi dikalangan pengamal media tempatan disebabkan beritanya yang berstatus "antarabangsa". Pengamal berita tempatan, kalau yang pro-diktator akan pula mengembar-gemburkan lagi berita antarabangsa dan mengadunkan lagi resepi (bahasa mudah, membikin berita, news manufacturing) bagi menampakkan bertapa pemimpin diktator berkenaan "sangat dihormati" oleh masyarakat antarabangsa.

Sebab berita itu datang dari media antarabangsa, maka ianya dicap sebagai "penghormatan" yang telus dari masyarakat antarabangsa. Poodah shit! Semua orang tahu bagaimana media-media yahudi ajen APCO memainkan rentak berita dalam usaha menetapkan mindset penduduk negara yang dikuasa pemimpin diktaktor yang bakal ditolak rakyat. Maka, secara otomatik, bagi pengamal berita yang "terlalu menyakini akan masyarakat antarabangsa" berkenaan mula melatah dengan berita-berita yang lebih lunak dan merdu.

Kita perlukan berita yang berorientasikan rakyat, kalau hendak menentang dakyah berita dari media ajen APCO. Seperti berita Perancis yang mendedahkan dengan berani, perbuatan Najib Razak terhadap Altantuya.


2# Menerusi Kajian Ilmiah

Dalam propaganda ini, APCO akan cuba menampakkan "setiap tindakan dan keputusan pemimpin" yang menggunakan perkhidmatan mereka sebagai satu tindakkan yang sangat-sangat betul, tepat menerusi kajian ilmiah yang palsu. Menerusi penulis dan pengkaji dibawah tajaan mereka, mereka akan mengeluarkan penerbitan, kajian, thesis, terhadap tindak-tanduk pemimipin berkenaan dan selaluinya, hasil kajian ini akan berorientasikan "hasil dan penemuan yang positif" terhadap tindakan berkenaan.

Sayangkan, bagi pengamal pendidikan, terutama yang pro-diktator akan menggunakan hasil kajian ini untuk mengembar-gemburkan lagi bertapa "bagusnya" tindakkan yang dilaksanakan oleh pemimipin berkenaan. Padahal setiap tindakkan tersebut, merupakan satu failure yang tersangat besar.

Patutkan kerajaan memperkenalkan GST? Patutkah Kelantan dinafikan royalti? Patutkah subsidi ditarik habis? Semua ini tindakkan failure Najib Razak yang bakal menyumbatkan beliau ke lubang kubur beliau sendiri. Tetapi, sayangnya, APCO menerusi "kajian ilmiahnya" membenarkan pula perkara ini, cuba menipu rakyat tempatan dan rakyat antarabangsa dengan kajian mengarut dan bodoh (mungkin, sama bodoh dengan Ibrahim Ali).


3# Teks, keynote ucapan pemimpin tajaan APCO

Ini yang paling cool, setiap pemimipin yang menggunakan servis APCO akan "memuji" diantara satu sama lain. Tak tahulah samada ini sudah termaktub didalam kontrak APCO-Pemimpin berkenaan.

Mereka akan memuji sesama sendiri, Presiden USA akan memuji tindakkan Najib Razak kerana menafikan hak Kelantan untuk mendapatkan royalti minyak (contohnya lahh). Kemudian Najib Razak akan memuji Presiden USA pula untuk tindakkannya dalam memulihkan ekonomi.

Kalau Mugabe, diktator Zimbawe mengunakan servis APCO, beliau pula akan memuji Najib Razak sebab tindakkan memperkenalkan GST, yang mana menyusahkan rakyat keseluruhannya. Najib Razak pulanya akan memuji Mugabe sebab tindakkannya yang menggunakan tentera dalam mengekang kemaraan rakyat.

Masing-masing pakat puji, menunjukkan bertapa "masyarakat antarabangsa" sangat menyokong tindakkan mereka yang sungguh luar-biasa. Mungkin, satu hari nanti mereka akan memuji muka Ibrahim Ali adalah sebijik maka muka katak puru, yang bermuka tembam, dan buruk. (kalau Ibrahim Ali pula menggunakan servis APCO).

Habis thoery kita mengenai APCO, maka APCO, sebelum dia menjalankan tindakkannya dalam usaha dia mempromosikan pemimpin diktator ke mata duniawi, seperti biasa dia perlu mengetahui sedikit-sebanyak maklumat mengenai pemimpin dan negara yang diwakilinya. Ini termasuklah mengetahui rahsia-rahsia negara samada maklumat risikan politik dan sebagainya, untuk menggunakan rahsia-rahsia ini bagi melaluikan counter-attack menerusi ajen mereka di luar negara.

Rahsia-rahsia ini, samada ada Najib Razak cuba dengan startegi muka buat-buat bodoh, adalah mengkompromis dengan sistem keselamatan negara, dimana maklumat berkenaan berkemungkinan besar boleh terjatuh ke pihak yang berkepentingan untuk menguasai negara. Najib Razak membuat pertimbangan yang salah dengan strategi muka bodoh, sedangkan dia tahu negara sedang dijual kepada Yahudi menerusi servis APCO.

Bertapa bodohnya, Malaysia mempunyai pemimpin yang sebegini rupa. Pemimpin bermuka bodoh ini akan menyebabkan anak cucu Malaysia, baik Melayu, Cina, India mahukan kaum di Sabah Dan Sarawak dan Orang Asli jua hidup didalam ketakutan, mengenangkan nasib mereka yang bakal terjual pada Zionis. Bakal ditindas seperti warga Palestin.

Strategi Rakyat Malaysia adalah pada PRU-13, dimana kita akan kebumikan UMNO-APCO-BN sedalam 21 kaki di kuburan. Supaya UMNO-APCO-BN tidak boleh lagi bangkit selama-lamanya, kerana nama mereka sudah menjadi taboo dalam lipatan sejarah. Inilah sejarah kerosakkan negara yang paling besar, yang Ibrahim Ali tak nampak walaupun menelan beribu-ribu ekor katak puru masuk kedalam perutnya. Walaupun mukanya nampak macam kata puru tapi masih tak sedar-sedar bahawasanya bangsa Anak Cucu di Malaysia ini bakal mengalami nasib yang salam seperti Palestin, apabila Najib Razak membenarkan APCO mengakses maklumat negara.

Saya akan menyambung tulisan saya kelak, dalam part 2#, stay tune.


P/S : Saya agak sibuk kebelakangan ini. :((

3 ulasan:

Mr Lonely berkata...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

Fitic berkata...

melebih2.. banyak menghina dan x ilmiah.. org macam ni tak lg tak layak jd pemimpin..

MADiSYAK berkata...

Anwar yang diouja-puja itu lebih mesra yahudi. Semua orang tahu, cuma engkau saja yang buta hati!

Dua-dua sama sahaja kerana telah bergelumang dengan najis bernama 'politik'.