The Real Torrent Search...powered by GOOGLE

Rabu, Oktober 03, 2007

Adakah ini awek/gewe/cewek anda?

Assalamualaikum semua, dan selamat sejahtera. Hehehehe...

Hari nih, aku malas nak blog jadi aku ada video yang best untuk dinikmati oleh anda semua. Ini dia :-

Two Malaysian [stoopid] Chicks - Metacafe dot Com

Komen aku :-

%^$3765$%56#$%&^^54%^#$6235765&^$^##$!@45%^#$@#$%^$^& (sorry bulan ramadhan tak elok mencarut jadi aku aliaskan carutan tu dengan askara yang lebih sempoi). Oh ya terima kasih kan Jan pasal inform kat aku video nih. Anda sungguh bestlah Jan!

Sekian.

PS: Anda nak ke awek/gewe/cowek anda berperangai camni? Bayangkan kalau anda tertipu dia....mampus....

4 ulasan:

spirit berkata...

besh apa gadow2..auww

Ahmades berkata...

hohohoh... kalau laki takpa la. Kalau pompuan? Habislah, takleh buat calon bini. Ko tipu bini ko, tunggulah penumbuk datang hinggap ke muka huhuheuheuhe

Mohd Azuan berkata...

last sekali aku tengok pompuan gaduh sama pompuan (tarik tudung sampai tercabut, tarik rambut, berguling atas tanah sampai kotor baju dia) tahun 1995, masa tu aku tingkatan 3. hokhokhokhokhokhokh. malu betul aku tengok video tu, aku tengok separuh je terus aku stop sebab tekak loya. hokohkhokohkohkohkhokohk.

jadi boleh tak kalau tak tunjuk video yang meloyakan?

Kuro berkata...

lawak tul, tah pape je...tp kdg2 best gak tgk org gado, aku pon dah lama xtgk org gado, gado cm bodo..haha..